Prasilenk su rudeniu!

Prasilenk su rudeniu!

null + Dirba turizme nuo: metų

Naujienoje rodomi viešbučiai su skrydžiais bei pervežimu į Alaniją bei Kemerą rugsėjo 7-ą dieną,  3-ims ir 6-ioms nakvynėms.

Kainos kinta pagal užsipildymą, jas pasitikrinkite rezervacijos nuorodoje! Ten rasite ir viešbučio aprašymą bei kitas galimas datas.

ORIENT SUITE HOTEL 3*


Data: nuo 2017.09.07

Maitinimo tipas: Viskas įskaičiuota

Numerio tipas: Standartinis

Kurortas: Alanija

Trukmė/kaina: 4 nakvynės nuo 252 Eur, 6-ios nakvynės nuo 288 Eur

Komentaras:

Alanijos centre, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo paplūdimio, įsikūrusiame apartamentų viešbutyje „Orient Hotel“ yra 121 kv. metrų ploto lauko baseinas. Viešnagės metu galėsite naudotis vaikų priežiūros paslaugomis ir visose patalpose veikiančiu nemokamu belaidžiu internetu.

Visuose „Orient Suite Hotel“ numeriuose yra balkonai, ortopediniai čiužiniai, palydovinius kanalus rodantys televizoriai, mini barai, plaukų džiovintuvai ir vonios kambariai.

Erdvioje valgomojo zonoje kasryt patiekiami savitarnos pusryčiai. Bet kuriuo dienos metu iš valgiaraščio galėsite rinktis regioninius ir tarptautinius valgius. Viešbutyje taip pat įrengtas baras „Garden“ ir baras prie baseino.

„Suite Hotel Orient“ teikiamos nemokamos pervežimo į arčiau nei už 1 km plytintį paplūdimį paslaugos. Viešbutyje įrengta vaikų žaidimų aikštelė ir sauna bei atliekami masažai. Žaidimų kambaryje galėsite pažaisti smiginį ir stalo tenisą.

 

 

IDYROS HOTEL 3*


Data: nuo 2017.09.07

Maitinimo tipas: Viskas įskaičiuota

Numerio tipas: Standartinis

Kurortas: Kemeras

Trukmė: 6 nakvynės

Kaina asm.: 4 nakvynės nuo 250 Eur, 6-ios nakvynės nuo 285 Eur

Komentaras:

Įsikūręs Kemero mieste, apie 1 km nuo Kemero prieplaukos, Idyros viešbutis gali pasigirti geru restoranu, baru bei nemokama bevielio interneto prieiga visoje viešbučio teritorijoje.

Registratūra dirba visą parą.
Viešbutyje galite žaisti stalo tenisą. Taip pat siūlomos dviračių bei automobilių nuomos paslaugos. Moonlight Parkas ir paplūdimys yra 1 km atstumu, o lankytini senoviniai Faselio miesto griuvėsiai – 8 km atstumu.  Artimiausias oro uostas – Antalijos, 41 km atstumu nuo viešbučio. 

 

 

 

Įskaičiuota į kainą:

  • Skrydis
  • Viešbučio kambarys
  • Pervežimas (oro uostas – viešbutis – oro uostas)
  • Kuro mokestis
  • Rankinis bagažas: iki 5 kg.
  • Registruojamas bagažas iki 20 kg.

Jeigu pageidaujate papildomos informacijos ar konsultacijos prieš užsisakant, galite kreiptis užpildydami šią užklausos formą:

Error: Contact form not found.

Error: Contact form not found.

Review Date
Reviewed Item
Prasilenk su rudeniu!
Author Rating
5 1star 1star 1star 1star 1star